HTML

illemhely

Élhető kultúra fiataloknak, életszagú mankó kétségbeesetteknek.

Friss topikok

Ha ősz, akkor keddenként jazz a Mikában

2011.09.14. 22:31 illemhely

Az utóbbi időkben méltán felkapott Mika Tivadar színpadán, a kedd esti programsorozat indítójaként lépett fel Barabás Lőrinc, magát kísérve almás számítógépén összeszerkesztett d'n'b-es, dubstepes és egyéb elektromos alapjaival.

Bár lehet furcsán hangzik, az eredmény  mégis egy lággyá tett jazz egyveleg lett, amely a fenti stílusirányzatok vegyítésével, úgy gondolom hatékonyan szólíthatott meg egy szélesebb közönséget, azokat akik még szeretik jazzt, illetve már szíves hallgatói a ma népszerű elektro irányzatoknak.

Még ha kissé elfogultan hangzik is, véleményem szerint Barabás Lőrinc az aki úgy tudja megszólaltatni a trombitát, mintha szaxofon játszana, aki úgy zenél egy hangszeren, hogy nem kell a régi magyar, vagy külföldi nagyokat felhozni hasonlításként, vagy a "mesterként" akik reinkarnálódtak benne, hanem önállóan megállja a helyét a jelentben mint a 21. század, budapesti éjszakáinak porondmestere.

Szólj hozzá!

Címkék: zene jazz kedd mika tivadar rebeder barabas lorinc

A bejegyzés trackback címe:

https://illemhely.blog.hu/api/trackback/id/tr73228244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása