HTML

illemhely

Élhető kultúra fiataloknak, életszagú mankó kétségbeesetteknek.

Friss topikok

Dürer, őszi fesztivál

2011.11.04. 17:13 illemhely

 Tehát mint azt jeleztük, a Dürer Kertben őszi fesztivált tartanak, azon kedveseknek akik már bevonulnának a melegbe, lássuk hogy is nézett ez ki.. 

A megtekintett műsor a Supernem koncert volt, a nagyteremben, amit a Mocsok 1 Kölykök követett. A koncert jött, látott, győzött, legalábbis így utólag visszatekintve villámgyorsan zúzott át a meglepően fiatal és nőies közönségen. De a fiúk kitettek magukért, még egy egészséges rekedtséget is sikerült kisajtolni a lelkes állatokból, és panaszokat sem igazán lehetett kihallani hiányolt és le nem adott számok miatt.

Egyetlen negatívum ez a gyors, menetrendszerű, nem-rock-szellemű sietség volt. Természetesen meg lehet érteni, de nem igazán tudom, miért is jobb az ha fix fél óra késéssel kezdődő koncertek, lenyomják amit le kell, már-már kötelező jelleggel, majd a koncert vége előtt negyed órával lemásznak a színpadról, hogy még három számra, ami többnyire ugyanaz, visszamásszanak. Így nem lehet koncertre járni, a koncert elkezdődik amikor elkezdődik, a közönség tépje csak a haját hogy hol a francba vannak ezek a példaképek, aztán valami zseniális in medias res kezdés után, teljes kontaktust tartani végig a közönséggel, ordibálni, dobálózni, lökdösődni, bár tény hogy a körülményekhez képest azért mindent megtett mind két fél.

A lényeg annyi, hogy egy tisztességes koncert addig tart, ameddig kell, és nem addig, ameddig lehet. 

Szólj hozzá!

Címkék: koncert supernem dürerkert rebeder

A bejegyzés trackback címe:

https://illemhely.blog.hu/api/trackback/id/tr703353863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása